Journal

God vin til folket

Vinoteket er en idé om å skape noe nytt for vininteresserte i Oslo.

Vinoteket er et bredt vinkonsept med et spisset matkonsept, et sted som skal pirre nysgjerrigheten for alle som interesserer seg for vin og annen god drikke.  Vinoteket har satt seg et ganske ambisiøst mål om tilby vin fra de fremste vinprodusentene – i verdens viktigste vinregioner. Gjerne også i modne årganger, og det til gode priser.

Vi skal være et avslappet sted for våre gjester. Avslappet fordi du kan stole på at vi gjør vårt beste for å servere vinen slik at den viser seg fra sin beste side. Avslappet fordi pizzaen vi serverer faktisk passer til vinen.

ET KULTURHUS FOR VININTERESSERTE

På Vinscenen, den innerste delen av vår lokale, kan du melde deg på smakinger med vinbønder, bryggere og destillatører.

Her vil vi gjennomføre årgangslanseringer for ettertraktede viner, konkurranser i blindsmaking og quiz. Her blir det temasmakinger og mye annet.

Vinoteket er et sted du kommer til med venner for å dele noen gode flasker du ikke finner andre steder, et sted du kommer for å oppdage nye smaker, og et sted du kan komme alene for å treffe andre som deler din interesse for vin.

På Vinotekets Journal kommer det innlegg om hva som skjer hos oss, og ellers i en verden full av vin. Det blir anbefalinger på viner du kan kjøpe på Vinmomonopolet, og her hos oss.

Velkommen til Vinoteket fra 11.12