Journal

Hva er Vinscenen?

Vinscenen er en intim arena hvor du kan du melde deg på smakinger med vinprodusenter, bønder og andre dyktige formidlere av god drikke.

På Vinoteket.no/vinscenen vil du hele tiden finne et oppdatert program over våre arrangement, og her vil det garantert være noe interessant for deg som kan lite fra før, og for deg som allerede har kjelleren full av burgundere.

Vinscenen fungerer som en egen avdeling i Vinoteket, og her melder du deg på en vinsmaking, eller et annet arrangement gjennom å kjøpe billett på hjemmesiden. Det blir litt som å dra på kino, eller teater – bare mye bedre. I hvert fall for deg som er glad i vin og vil fordype deg i vinens verden.

FØLG MED

Det foreløpige programmet for de neste månedene inneholder blant annet møter med noen av Tysklands fremste vinprodusenter, en norsk black metal stjerne, og mannen som står bak verdens beste gin. I tillegg blir det lanseringer av noen av verdens mest ettertraktede viner. Dette er bare noe – og det vil lønne seg å følge med fordi det alltids kan dukke opp en smaking, eller et annet arrangment som passer midt i blinken for nettopp deg.

Følg med for mer …