14
des
18:00
Det er ganske imponerende hva bergenseren Stig Bareksten har fått til på kort tid som destillatør.
For et år siden ble Bareksten Botanical Gin tildelt dobbelt gull i San Francisco World Spirits Competition, det årlige uoffisielle verdensmesterskapet i brennevin. For å få dobbelt gull, måtte Bareksten få full pott fra samtlige av de førtitalls smaksdommerne. Bareksten kan med rette kalle seg destillatør av gin i den absolutte verdenstoppen.
Forteller hemmelighetene
Bli med på en fortryllende historie om gin, akevitt og absint – og lær hvordan Stig Bareksten klarer å destillere mer presist, og med flere nyanser i sine flasker, enn de fleste andre.
I baren lager vi cocktails med Barekstens brennevin til aperitiff – og til «night caps». Velkommen til en destillert aften med Stig Bareksten.
Dette får du smake under foredraget med Stig:
- Bareksten Botanical Gin
- Bareksten Botanical Botanical Gin Old Tom
- Bareksten Botanical Navy Strength Gin
- Bareksten Botanical Aquavit
- Bareksten Illsint Absint