Pizza

Vår moderne pizza er noe helt nytt! En helt naturlig gjæring gir høye, luftige pizzaer med sprø skorpe. Pizzaene toppes med et variert utvalg av sesongens beste rå­varer. Les mer om pizzakonseptet her.

Moderne pizza

Meny

595

Bufala/Ansjos

Krabbe/Kamskjell

Tartar/ Pata Negra

Sopp/Entrecôte

Mascarpone

Vinmeny

695

Tasting meny må bestilles av samtlige rundt bordet, før klokken 20:00.

Vi har dessverre ikke mulighet for å tilpasse menyen i forhold til allergier eller matpreferanser.

 Pizzaene serveres
i 4 omganger med totalt 8 ulike biter per person.

Vegan🌿

245

Surdeig, san marzano-tomat, marinert aubergine, paprika og løkkrem, tomatperler, kapers, oliven, mynte

Carbonara

245

Surdeig, mozzarella, carbonarasaus, pancetta, pecorino

Ansjos

245

Surdeig, ansjos, mozzarella, burrata, san marzano-tomat, oliven

Paneer 🌱

245

Surdeig, grillet paneer fylt med cashew og mynte, mais, mynte chutney, koriander

Blåskjell

275

Surdeig, blåskjell, tomat og reke bisque, kikertkrem, fersk San Marzano tomat, persille

Krabbe

275

Surdeig, taskekrabbe, mozzarella, aioli, crème fraîche, gressløk

Bufala🌱

275

Surdeig, bøffel-mozzarella, san marzano-tomat, basilikum

Vitello Tonnato

280

Surdeig, kalv, mozzarella, ruccula, tunfiskmajones, persillerotkrem, kapers

Sopp🌱

295

Surdeig, mozzarella, ragu på traktkantarell og estragon, bakt steinsopp, jordskokkchips, kruspersille

Tartar

295

Surdeig, okse-tartar, mozzarella, blandet salat, oliven, kapers, balsamicomajones, kjørvel, estragon

Entrecôte

295

Surdeig, entrecôte, bladsalat, bearnaise, sprøtt potetskall

Pata Negra

325

Surdeig, pata negra-skinke, mozzarella, burrata

Kamskjell

395

Surdeig, kamskjell, mozzarella, blomkål, trøffel sabayonne, revet trøffel

Klassisk pizza

Margherita🌱

175

Surdeig, mozzarella, basilikum, tomat

Salsiccia

195

Surdeig, mozzarella, salsiccia, steinsopp, løk, leirgrøv ost

Nduja

195

Surdeig, nduja, mozzarella, ricotta, tomat, grønn paprika

Steinsopp🌱

210

Surdeig, steinsopp, aubergine, mozzarella, leirgrøv ost, persille

Fennikelsalami

210

Surdeig, fennikelsalami, burrata, mozzarella, taggiasca oliven, basilikum, tomat

Salsiccia

210

Surdeig, mozzarella, salsiccia, steinsopp, løk, leirgrøv ost

Cantabria

210

Surdeig, tomat, Cantabrico ansjos, Taggiasche oliven, burrata, oregano, basilikum

Quattro🌱

225

Surdeig, mozzarella, gorgonzola, pecorino, parmesan

Spianata

220

Surdeig, mozzarella, Spianata-salami, trøffelgorgonzola, rosettkål, sjalottløk, Taggiasche oliven

Foto: Tommy Andresen

Illustrasjon: Bjørn Brochmann

Meld deg på Vinotekets nyhetsbrev