Pizza

Vår moderne pizza er noe helt nytt! En helt naturlig gjæring gir høye, luftige pizzaer med sprø skorpe. Pizzaene toppes med et variert utvalg av sesongens beste rå­varer. Les mer om pizzakonseptet her.

Moderne pizza

Tastingmeny

595

Krabbe/Kamskjell

Tartar/ Pata Negra

Chorizo/ Butter chicken

Sopp/Entrecôte

Mascarpone

Tastingmeny må bestilles av samtlige rundt bordet, før klokken 20:00.

Vi har dessverre ikke mulighet for å tilpasse menyen i forhold til allergier eller matpreferanser.

 Pizzaene serveres
i 4 omganger med totalt 8 ulike biter per person.

Vegan🌿

295

Surdeig, san marzano-tomat, marinert aubergine, paprika og løkkrem, kapers, oliven, mynte

Carbonara

295

Surdeig, mozzarella, carbonarasaus, pancetta, pecorino

Ansjos

295

Surdeig, ansjos, mozzarella, burrata, san marzano-tomat, oliven

Chorizo

295

Surdeig, mozzarella, pannestekt chorizo med svartkål, creme fraiche med gochujang,løkkompott

Paneer 🌱

295

Surdeig, grillet paneer fylt med cashew og mynte, mais, mynte chutney, koriander

Krabbe

375

Surdeig, taskekrabbe, mozzarella, aioli, crème fraîche, gressløk

Bufala🌱

295

Surdeig, bøffel-mozzarella, san marzano-tomat, basilikum

Vitello Tonnato

295

Surdeig, kalv, mozzarella, ruccula, tunfiskmajones, persillerotkrem, kapers

Sopp🌱

350

Surdeig, mozzarella, ragu på steinsopp og portobello , sautert steinsopp, jordskokkchips, leirgrøv ost

Tartar

350

Surdeig, okse-tartar, mozzarella, blandet salat, oliven, kapers, balsamicomajones, kjørvel, estragon

Tandoori

350

Surdeig, argentinske villreker, capsicumchutney, paneer, koriander

Entrecôte

350

Surdeig, entrecôte, bladsalat, bearnaise, sprøtt potetskall

Butter Chicken

350

Surdeig, marinert kylling, butter chicken saus, sprøtt kyllingskinn, mozzarella, koriander

Pata Negra

375

Surdeig, pata negra-skinke, mozzarella, burrata

Kamskjell

425

Surdeig, kamskjell, mozzarella, blomkål, trøffel sabayonne, revet trøffel

Klassisk pizza

Margherita🌱

220

Surdeig, mozzarella, basilikum, tomat

Nduja

245

Surdeig, nduja, mozzarella, ricotta, tomat,

Steinsopp🌱

260

Surdeig, steinsopp, aubergine, mozzarella, leirgrøv ost, persille

Fennikelsalami

260

Surdeig, fennikelsalami, burrata, mozzarella, taggiasca oliven, basilikum, tomat

Salsiccia

260

Surdeig, mozzarella, salsiccia, steinsopp, løk, leirgrøv ost

Cantabria

260

Surdeig, tomat, Cantabrico ansjos, Taggiasche oliven, burrata, oregano, basilikum

Quattro🌱

275

Surdeig, mozzarella, gorgonzola, pecorino, parmesan

Spianata

275

Surdeig, mozzarella, Spianata-salami, trøffelgorgonzola, rosettkål, sjalottløk, Taggiasche oliven

Foto: Tommy Andresen

Illustrasjon: Bjørn Brochmann

Subscribe

* indicates required