Pizza

Vår moderne pizza er noe helt nytt! En helt naturlig gjæring gir høye, luftige pizzaer med sprø skorpe. Pizzaene toppes med et variert utvalg av sesongens beste rå­varer. Les mer om pizzakonseptet her.

Moderne pizza

Meny

495

Krabbe

Sopp

Tandoori

Tartar

Mascarpone

Vinmeny

495

Menyen er tilgjengelig for opptil 3 personer. Menyen kan fås både vegetarisk og glutenfri, men kan ikke lages laktosefri.

Vegan

195

Linfrødeig, sautert brokkoli, tomat, potet- og gulrotpuré, avokadokrem

Tandoori

225

Surdeig, argentinske kongereker, capsicumchutney, paneer, koriande

Krabbe

225

Surdeig, taskekrabbe, mozzarella, aioli, crème fraîche, gressløk

Pølse

225

Linfrødeig, krydret svinepølse, ricotta, syltet rødløk, urter

Kjøttboller

225

Surdeig, kjøttboller, san marzano-tomat, parmesan, persille

Porcini

245

Surdeig, sautert steinsopp, parmaskinke, mozzarella, parmesan

Sopp🌱

245

Hydrolysedeig, sopp-ragu, pannestekt steinsopp, vårløk, dill, kastanje-pecorino

Ansjos

245

Surdeig, ansjos, mozzarella, burrata, san marzano-tomat, oliven

Bufala DOP🌱

275

Hydrolysedeig, Bufala DOP, san marzano-tomat, basilikum

Tartar

275

Surdeig, okse-tartar, mozzarella, blandet salat, kapers, oliven, balsamico-majones

Entrecôte

275

Surdeig, entrecôte, bladsalat, bearnaise

Pata Negra

325

Surdeig, pata negra-skinke, mozzarella, burrata

Løyrom

325

Surdeig, løyrom, crème fraîche, dill, rødløk, gressløk

Porchetta

325

Surdeig, porchetta, mozzarella, grillet gresskar, posjert vaktelegg, pecorinokrem og oregano

Klassisk pizza

Margherita🌱

175

Surdeig, mozzarella, basilikum, tomat

Aubergine🌱

175

Surdeig, aubergine, mozzarella, san marzano-tomat, parmesan og oregano

Fennikelsalami

195

Surdeig, fennikelsalami, mozzarella, basilikum, tomat

Nduja

195

Surdeig, nduja, mozzarella, ricotta, tomat

Tunfisk

225

Surdeig, tunfisk, syltet rødløk, mozzarella, oliven

Quattro🌱

225

Surdeig, mozzarella, gorgonzola, pecorino, parmesan

Foto: Tommy Andresen

Illustrasjon: Bjørn Brochmann