Pizza
Vår moderne pizza er noe helt nytt! En helt naturlig gjæring gir høye, luftige pizzaer med sprø skorpe. Pizzaene toppes med et variert utvalg av sesongens beste råvarer. Les mer om pizzakonseptet her.
Moderne pizza
Tastingmeny
595
Krabbe/Kamskjell
Tartar/ Pata Negra
Chorizo/ Butter chicken
Sopp/Entrecôte
Mascarpone
Tastingmeny må bestilles av samtlige rundt bordet, før klokken 20:00.
Vi har dessverre ikke mulighet for å tilpasse menyen i forhold til allergier eller matpreferanser.
Pizzaene serveres
i 4 omganger med totalt 8 ulike biter per person.
Vegan🌿
295
Surdeig, san marzano-tomat, marinert aubergine, paprika og løkkrem, tomatperler, kapers, oliven, mynte
Carbonara
295
Surdeig, mozzarella, carbonarasaus, pancetta, pecorino
Ansjos
295
Surdeig, ansjos, mozzarella, burrata, san marzano-tomat, oliven
Chorizo
295
Surdeig, mozzarella, pannestekt chorizo med svartkål, creme fraiche med gochujang,løkkompott
Paneer 🌱
295
Surdeig, grillet paneer fylt med cashew og mynte, mais, mynte chutney, koriander
Krabbe
375
Surdeig, taskekrabbe, mozzarella, aioli, crème fraîche, gressløk
Bufala🌱
295
Surdeig, bøffel-mozzarella, san marzano-tomat, basilikum
Vitello Tonnato
295
Surdeig, kalv, mozzarella, ruccula, tunfiskmajones, persillerotkrem, kapers
Sopp🌱
350
Surdeig, mozzarella, ragu på steinsopp og portobello , sautert steinsopp, jordskokkchips, leirgrøv ost
Tartar
350
Surdeig, okse-tartar, mozzarella, blandet salat, oliven, kapers, balsamicomajones, kjørvel, estragon
Tandoori
350
Surdeig, argentinske villreker, capsicumchutney, paneer, koriander
Entrecôte
350
Surdeig, entrecôte, bladsalat, bearnaise, sprøtt potetskall
Butter Chicken
350
Surdeig, marinert kylling, butter chicken saus, sprøtt kyllingskinn, mozzarella, koriander
Pata Negra
375
Surdeig, pata negra-skinke, mozzarella, burrata
Kamskjell
425
Surdeig, kamskjell, mozzarella, blomkål, trøffel sabayonne, revet trøffel
Klassisk pizza
Margherita🌱
220
Surdeig, mozzarella, basilikum, tomat
Nduja
245
Surdeig, nduja, mozzarella, ricotta, tomat,
Steinsopp🌱
260
Surdeig, steinsopp, aubergine, mozzarella, leirgrøv ost, persille
Fennikelsalami
260
Surdeig, fennikelsalami, burrata, mozzarella, taggiasca oliven, basilikum, tomat
Salsiccia
260
Surdeig, mozzarella, salsiccia, steinsopp, løk, leirgrøv ost
Cantabria
260
Surdeig, tomat, Cantabrico ansjos, Taggiasche oliven, burrata, oregano, basilikum
Quattro🌱
275
Surdeig, mozzarella, gorgonzola, pecorino, parmesan
Spianata
275
Surdeig, mozzarella, Spianata-salami, trøffelgorgonzola, rosettkål, sjalottløk, Taggiasche oliven
Foto: Tommy Andresen